Πεθανε Η Φωφη / Θρήνος: Πέθανε ο Βασίλης : «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ.

«στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Η πολιτικός είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο .

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η
Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η from images32.inewsgr.com
Πέθανε η φώφη γεννηματά μετά από πολύχρονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της .

Το νοσοκομείο ευαγγελισμός και το κιναλ επιβεβαίωσαν τον θάνατό της με .

Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Το νοσοκομείο ευαγγελισμός και το κιναλ επιβεβαίωσαν τον θάνατό της με . Πέθανε η φώφη γεννηματά μετά από πολύχρονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά μετά από πολύχρονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός.

Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης
Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης from images32.inewsgr.com
Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Το νοσοκομείο ευαγγελισμός και το κιναλ επιβεβαίωσαν τον θάνατό της με . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η υγεία της είχε παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση από το .

Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την .

Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η υγεία της είχε παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση από το . Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά μετά από πολύχρονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Το νοσοκομείο ευαγγελισμός και το κιναλ επιβεβαίωσαν τον θάνατό της με . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Η υγεία της είχε παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση από το . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Το νοσοκομείο ευαγγελισμός και το κιναλ επιβεβαίωσαν τον θάνατό της με . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη .

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η
Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η from images32.inewsgr.com
Το νοσοκομείο ευαγγελισμός και το κιναλ επιβεβαίωσαν τον θάνατό της με . «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Η υγεία της είχε παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση από το . Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Η πολιτικός είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο . Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά.

Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά μετά από πολύχρονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Το νοσοκομείο ευαγγελισμός και το κιναλ επιβεβαίωσαν τον θάνατό της με . Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά.

Πεθανε Η Φωφη / Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης : «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ.. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη .

0 Response to "Πεθανε Η Φωφη / Θρήνος: Πέθανε ο Βασίλης : «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ."

Post a Comment